Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Comenzi si informatii 24/7 Tel: 0723.130.555 / 031.428.9636 

Coşul tău este gol!

Cum Livram?

 Livrare comenzi
            Comenzile pot fi plasate online pe website non-stop. Comenzile sunt procesate de luni pana vineri in intervalul orar 09:00 - 18:00 si transferate catre curier pentru livrare oriunde in Romania.
Programul de livrare este de luni pana vineri intre 09:00 - 17:00. Orele de livrare nu sunt garantate, acestea sunt doar orientative. Veti primi automat mesaj pe telefon cu ora de livrare a coletului.
             Pentru relatii cu clientii privind comenzile online, ne puteti contacta de luni pana vineri intre 
09:00 - 18:00, prin e-mail la office@spionaj.ro sau la telefon 031.428.9636 (tarif normal).
    
              Confirmarea comenzii 
              Dupa lansarea comenzii veti primi confirmarea comenzii prin e-mail. Va rugam sa citit cu atentie datele si sa ne contactati in cel mai scurt timp daca constatati anumtite greseli cu privire la produsele comandate, pret sau datele personale.
 
               Modificarea comenzii
               Comanda poate fi modificata in cazul in care aceasta nu a fost deja procesata si transferata catre curier. Pentru acest lucru va rugam sa ne transmiteti cererea dvs. pe office@spionaj.ro, sau la telefon 031.428.9636 (tarif normal).
 
               Cumularea comenzilor
               Comenzile catre aceeasi persoana, cu aceeasi adresa de livrare, pot fi cumulate atata timp cat comanda nu a fost procesata si data spre livrare. Pentru a verifica acest lucru, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail office@spionaj.ro, sau la telefon 031.428.9636 (tarif normal). In cazul in care cele 2 comenzi depasesc greutatea maxima de 3 kg, la costul transportului creste pentru fiecare kilogram suplimentar. Pentru tarife consultati articolul "Livrare comenzi".
 
               Anularea comenzii
                Comanda poate fi anulata in conditiile in care nu a fost predata catre curier, printr-un e-mail la office@spionaj.roDupa ce anularea comenzii a fost procesata veti fi notificat printr-un e-mail.
 
               Livrare gratuita
                 Pentru comenzile cu o valoare mai mare de 500 Lei din cosul de cumparaturi, transportul este GRATUIT.
 
              Returnarea produselor
                 Produsele pot fi returnate in termen de maxim 14 zile de la primire. Pentru retur, va rugam sa ne instiintati in prealabil printr-un e-mail la office@spionaj.ro si sa ne livrati produsele intacte in ambalajul original, continand toate elemente si accesoriile initiale, Transportul coletului de retur va fi suportat de client si va avea obligatoriu bifata optiunea de deschidere a coletului la primire.