Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Comenzi si informatii 24/7 Tel: 0723.130.555 / 031.428.9636 

Coşul tău este gol!

Termeni si conditii

 Datele de identificare ale comerciantului

S.C. VNT SECRITY SYSTEMS SRL, cu sediul social in Bucuresti, Str. Agricultori nr.88A, sector 2 , inregistrata la Oficiul Registrul Comertului sub nr. J 40/7960/2002, CUI 15506953, atribut fiscal RO, avand cont bancar nr. RO13 BREL 0002 0008 3332 0100, deschis la LIBRA BANK

 Modalitati de achizitionare a produselor. Comanda

Puteti comanda produsele noastre fie online (adaugand produsele dorite in cos si urmand pasii de finalizare a comenzii), fie prin asistenta telefonica (apelati numarul cu tarif normal afisat pe prima pagina a site-ului).

Mentionam faptul ca la plasarea comenzii online, aceasta va fi considerata finalizata dupa ce veti primi confirmarea telefonica de la unul dintre operatorii nostri.

 

Dreptul de retragere

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului (data chitantei primita de la firma de curierat / data trimiterii coletului catre S.C. VNT SECRITY SYSTEMS SRL). Consumatorul va suporta costul legat de returnarea produselor. Consumatorul, inainte de expirarea perioadei de returnare (14 zile), trebuie sa informeze S.C. VNT SECRITY SYSTEMS SRL cu privire la decizia sa de returnare.

IN CAZUL DEPASIRII TERMENULUI DE 14 ZILE, CONSUMATORUL ISI PIERDE DREPTUL DE A RETURNA PRODUSUL (DE A SE RETRAGE DIN CONTRACT).

Returnarea produselor se face postal, nu ramburs la adresa: Str. Traian nr.190 sector 2 BUCURESTI, . In cazul in care returnati produsele in vederea restituirii contravalorii trebuie sa returnati si eventualele cadouri primite . Coletul (inclusiv eventualele cadouri) va fi returnat insotit de  copie carte de identitate, factura si chitanta original, sau de copii ale acestor documente. Produsele vor fi returnate in starea lor originala si in ambalajul original (ambalajul produsului trebuie sa fie protejat pe toata durata transportului de la client pana la livrarea in depozitul VNT SECRITY SYSTEMS. Consumatorul are obligatia sa returneze toate partile componente ale produsului returnat, in caz contrar VNT SECRITY SYSTEMS NU va restitui contravaloarea produsului in cauza). Termenul de returnare a contravalorii produselor returnate este de 14 de zile de la receptionarea coletului de catre Studio VNT SECRITY SYSTEMS, in baza O.U.G. 34/2014. In cazul in care coletul nu este insotit de copii ale actelor cat si de toate partile componente ale produsului, VNT SECRITY SYSTEMS NU isi asuma nici o responsbilitate privind returnarea banilor sau solutionarea problemei reclamate. Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele. VNT SECRITY SYSTEMS va proceda la distrugerea produselor returnate incomplet in termen de 90 de zile de la data receptionarii produselor respective, fara a a avea nici o alta obligatie fata de client (returnarea contravalorii produselor sau restituirea produsului primit de la client).

Personalul SC VNT SECRITY SYSTEMS SRL nu se deplaseaza la domiciliul clientului pentru ridicarea produselor.

Modalitati de plata

Puteti alege dintre urmatoarele modalitati de plata:

1.    Cash la livrare

2.    Plata online cu cardul (Mastercard, Visa, Visa Electron

3.    Ridicare din magazin

1. Cash la livrare

Plata la livrare este cel mai sigur si mai usor mod de plata. Nu tebuie decat sa ai banii cash conform comenzii tale si sa ii inmanezi curierului insarcinat cu livrarea in schimbul produsului tau.

2. Plata online cu cardul

Plata online folosind cardul

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina.Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD(inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2) active din punct de vedere plata online.

Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul '3-D Secure' elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

Avantajele acestei metode de plata:

·         siguranta

·         comoditate si usurinta in procesul de comanda

·         puteti trimite cadouri altei persoane (puteti face cadouri celor dragi si in cazul in care sunteti in afara tarii sau in alt judet

·         nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, VntMag.ro foloseste platforma securizata LibraPay. Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi).

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele LibraPay . VntMag.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Etape in plata cu card-ul

Pentru a efectua o plata cu card-ul dumneavoastra trebuie sa selectati pe site la metoda de plata - Plata online cu card bancar, si sa apasati Finalizeaza comanda. Veti fi redirectionat pe o legatura securizata pe pagina procesatorului de carduri bancare.

Aici va trebui sa introduceti in formular numarul cardului, data expirarii (ambele informatii le gasiti tiparite pe cardul dumneavoastra) si codul CVV2/CVC2). Apoi apasati 'Pasul urmator'.

Va rugam sa completati cu atentie toate datele cerute referitoare la card-ul dumneavoatra! Dupa finalizarea comenzii veti primi confirmare pe pagina procesatroului de carduri bancare, precum si un email de confirmare cu detaliile tranzactiei.

5. Ridicare din magazin

Va oferim posibilitatea de a ridica orice comanda de la sediul Vnt Security Systems din strada Traian nr:190 sector 2 Bucuresti

Certificat de garantie

VNT SECRITY SYSTEMS SRL declara pe proprie raspundere ca produsele comercializate corespund documentatiilor de executie ale fabricantilor, fapt atestat prin certificatele de calitate emise de producatori.

VNT SECURITY SYSTEMS SRL acorda o garantie comerciala pe o  perioada de 24 de luni.

 Service-ul este asigurat in perioada de garantie de catre vanzator. Orice defectiune aparuta in perioada de garantie, datorita unei cause neimputabile beneficiarului, va fi remediate de vanzator (prin reparatre sau inlocuirea subansamblelor defecte), gratuit, la departamentul de service din Bucuresti Str. Traian nr.190 sector 2 et.1.Service-ul post-garantie se efectueaza tot la sediul firmei contracost.Reparatia va fi facuta in termen de 10 zile de la constatarea defectiunii. In cazul in care, datorita lipsei unor componente, defectiunea nu poate fi remediate in termenul sus mentionat, perioada de garantie se va prelungi cu perioada in care echipamentul nu poate fi folosit de beneficiar fara ca aceasta perioada sa depaseasca 10% din perioada de garantie. Vanzatorul nu răspunde pentru pierderile colaterale urmare a riscurilor previzibile ce deriva din utilizarea produselor hardware, software(ex. pierderea informaţiilor, a datelor sau a imaginilor pe care beneficiarul le are stocate in DVR, beneficiarul având sarcina salvării periodice a datelor ce-i aparţin, astfel incat, daca este cazul, vânzătorul sa poată formata HDD-ul si instala programe de test si/sau cele existente in factură la momentul vânzării). Răspunderea firmei vanzatoare este a repara sau înlocui produsul, constatat defectul (sau părţile acestuia), răspunderea fiind limitata la valoarea preţului de vânzare al produsului

Modalitati de asigurare a garantiei:

Garantia se acorda pentru produsele comercializate de VNT SECURITY SYSTEMS SRL ale caror instructiuni de utilizare au fost respectate intocmai. Nu se asigura garantie pentru produsele deteriorate din cauza nerespectarii instructiunilor de utilizare, intretinere si manipulare cat si a interventiei neautorizate asupra acestora.

Orice reclamatie va fi insotita de datele de indentificare ale consumatorului, factura fiscala (copie), de certificatul de garantie si de chitanta eliberata de catre operatorul de servicii postale (curier), in cadrul termenului de garantie mentionat in instructiunile de utilizare ale produsului.